Oh Norg….

norg-1

Norg, niet echt een hip oord. Je denkt aan rentenierende bejaarden. Je verwacht een traag voortkabbelende gemeenschap, waar Ipods en Idols nog niet zijn doorgedrongen. Allemaal waar. Toch komen we – Randstedelingen – er zo graag.

norg-2Om te slenteren langs de prachtige brinken, dobbes en boerderijen.

 

 

norg-3En om – elke keer toch weer dezelfde – wandelingen te maken over het Noordse Veld en de Tempelstukken.

 

 

Wie wil nog kosmopoliet zijn als op kunt gaan in Norg?

(Nog even dit: vakantiehuis de Brummel in de bossen bij Norg is weer te huur in 2007!)

12-16-2006

5 antwoorden op “Oh Norg….”

  1. Norg,

    julie beweren als… dat norg geen hip oord is en dat we hier geen ipods hebben enz enz. hier klopt geen woord van volgende x als julie een verhaal schrijven doe het dan goed.

    Roel

  2. Jesus! nog geen hip oord? best modern hoor 3 snacbarren 3 bezine pompen veel winkeltjes en dat voor 5.000 inwoners ik wil niet veel vertellen maar toen ik wat jonger was keek ik idols.. en ik woon in norg ja en ik heb een ipod dus wat is dit voor gelul.

    Grtz.

  3. Dat is het probleem met mensen uit het westen. Die denken dat heel NL alleen om de Randstad draait. Helaas… er zijn 12 provincies. En zo zie je maar weer hoe onozel deze mensen zijn. Denk je nou werkelijk dat we hier allemaal op de trekker rijden? We hadden de i-Pods hier tegelijkertijd als daar hoor… En bedrijven in de Randstad vragen steeds meer werknemers uit het noorden. Waarom? De mentaliteit is hier 10x beter en over het algemeen heeft de noorderling iets meer boven de ogen dan iemand uit het westen…

  4. “Toch komen wij Randstedelingen hier zo graag…” Nou, wij zien ze liever net zo hard weer vertrekken hoor! Arrogant volk is het… Daar zit men in Norg e.o. helemaal niet op te wachten.

Geef een reactie